Na lange tijd weer viering avondmaal!

13 juni 2021
10:00 tot 11:15

Avondmaal en Kinderfeest

13 juni 2021
10:00 tot 11:15
Locatie
Kerkzaal of in de live-stream

Avondmaal en Kinderfeest

We gaan deze zondag 13 juni weer avondmaal vieren - met de aanwezigen in de kerkzaal - maar ook in kleine groepen thuis (of met je eigen huishouden thuis). In de kerkzaal zal het als voorheen worden klaargezet. Thuis moet je het zelf klaarzetten. Zorg dat je wijn of druivensap klaar hebt staan plus bekers of glazen daarbij. Daarnaast ook brood of matzes. Als je het met gasten doet, breek het brood dan niet met je handen. Gebruik mes en vork om klein te maken en leg het met een vork op voor ieder een eigen schaaltje. Het beste is het om dat te doen waar ieder bij is.

Je kunt via deze link plaatsen in de kerkzaal reserveren. Of met deze link kun je deze dienst zondag in de live stream volgen.

Er is komende zondagmorgen geen apart kinderprogramma in het kerkgebouw. In de middag is er wel weer een prachtig kinderfeest. De kinderwerkers stuurden onderstaande uitnodiging:

"Hoera! Er komt weer een nieuw kinderfeest aan - voor alle kids in de lagere schoolleeftijd. Meld je meteen even aan via deze . En ook nu weer zijn vriendjes en vriendinnetjes welkom! (Geef dan bij het aanmelden wel even de namen én leeftijd door). Het thema is: luisteren naar Gods stem. We spelen een spannend spel in het kerkgebouw - iets met een mijnenveld…. Er zijn twee groepen: groep 1-3 en groep 4-8. Beiden hebben hun eigen programma. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 12 juni. Het feest begint om 13.00 met gezellig.... poffertjes eten!"


Locatie
Kerkzaal of in de live-stream