Het wonder van de verzoening

29 maart 2020

Frans Blok spreekt over de bijzondere liefde van Jezus

29 maart 2020
Locatie
alternatieve locatie(s)

Frans Blok spreekt over de bijzondere liefde van Jezus

Vanwege de corona dreiging is er deze zondag geen gewone kerkdienst in de kerkzaal. Ook de kringen en kleine groepen komen niet meer bij elkaar. Zij hebben meestal alleen nog online contact met elkaar. De meeste mensen zullen dit thuis beluisteren - alleen of met huisgenoten. Frans geeft tussendoor momenten van bezinning en gebed. Het afluisteren kan dan desgewenst even worden gepauzeerd. Lees hier meer.

We zijn als gemeente bezig met het 40 dagen programma De Laatste Achttien Uur van Wilkin van de Kamp. Dit gaat over de grote wonderen die Jezus voor ons heeft volbracht door Zijn offer aan het Kruis. Eerdere zondagen gingen over de wonderen van vergeving, verlossing, reiniging, genezing en bevrijding. Hierna volgen op één zondag nog het laatste en zevende wonderen: de wedergeboorte.

Het thema voor deze zondag is Het Wonder van Verzoening. Verzoening gaat over herstel van relaties - de relatie met God, met jezelf en met anderen. Frans richt zich vooral op één aspect: De bijzondere liefde van Jezus - en zijn opdracht aan ons om zijn voorbeeld te volgen.


Locatie
alternatieve locatie(s)