Het Wonder van de Wedergeboorte

5 april 2020

Frans Blok spreekt over het wonder van wedergeboorte

5 april 2020
Locatie
alternatieve locatie(s)

Frans Blok spreekt over het wonder van wedergeboorte

Vanwege de corona dreiging is er deze zondag geen gewone kerkdienst in de kerkzaal. Ook de kringen en kleine groepen komen niet meer bij elkaar. Zij hebben meestal alleen nog online contact met elkaar. De meeste mensen zullen dit thuis beluisteren - alleen of met huisgenoten.

Lees hier meer over online alternatieven op zondag.

Daarom wordt voor deze zondag de boodschap van Frans Blok op video opgenomen. Mogelijk geeft hij tussendoor vragen om te overdenken of voor te bidden. Het afluisteren kan dan desgewenst even worden gepauzeerd.

We zijn als gemeente bezig met het 40 dagen programma De Laatste Achttien Uur van Wilkin van de Kamp. Dit gaat over de grote wonderen die Jezus voor ons heeft volbracht door Zijn offer aan het Kruis. Eerdere zondagen gingen over de wonderen van vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding en verzoening. Deze zondag gaat het over het laatste van de zeven wonderen van het kruis: de wedergeboorte. Eigenlijk is dat een samenvatting van al het voorgaande en omvat de wedergeboorte al die andere wonderen van Gods kracht tot nieuw leven.


Locatie
alternatieve locatie(s)