Immanuel digitaal in corona-tijd

Immanuel deels digitaal dmv YouTube Live

Vanwege de corona-crisis kunnen al onze dienten middels YouTube live streaming worden gevolgd. Elke zondag wordt een nieuwe link daarvoor gemaakt. In de agenda op deze website zullen we zorgen dat minimaal een dag tevoren per zondag de YouTube link zal staan. Je kunt via deze mail ook onze wekelijkse digitale nieuwsbrief aanvragen. Dan ontvang je daarmee ook elke week de link voor de volgende zondag.

Om de week zullen er mensen in de kerkzaal zijn naar gelang de overheidsmaatregelen dat mogelijk maken. Omdat er per zondag steeds een maximaal aantal mensen in de kerkzaal aanwezig mogen zijn, is het helaas nodig om steeds uiterlijk vrijdag 12.00u per mail een plaats of plaatsen te reserveren. Dat kan via dit mail adres.

De andere weken (dus ook om de week) is er voorlopig niemand in de kerkzaal en moedigen we alle gemeenteleden aan om elkaar in kleine groepen thuis te ontmoeten. Zij volgen dan de live-stream samen als groep en na de live stream hebben zij een tijd van ontmoeting en gezelligheid - maar ook van nagesprek over de prediking en een moment van gebed.

Als vanwege overheidsmaatregelen ook de kleine groepen niet mogelijk zijn, dan organiseren we na de live-stream de mogelijkheid om middels Zoom bij elkaar te komen en binnen Zoom uiteen te gaan in kleine groepen. De link voor Zoom zal ook steeds in de agenda staan van deze website.

27-03-2020