Impact weekend - Amsterdamstraat 57

Leuke gezellige inloop in het kerkgebouw aan de Amsterdamstraat 57

Elk eerste weekend van de school-vakanties is er een impact-weekend. Zo ook aan het begin van de komende kerstvakantie. De kinderen en hun ouders zien er al naar uit. Vrijdagavond om 15.30 is er een creatieve club voor kinderen en om 19.00u is er een bingo. Zaterdagmiddag 19 december  is er een uitgebreid kinderfeest met inloop vanaf 14.00u. Ouders zijn daarbij van harte welkom.

Elke vrijdag is er al kids-club geleid door Evelien samen met Ronald, Els en anderen. De afgelopen vrijdag waren er ruim twintig kinderen en een aantal ouders. De sfeer was zo leuk en gezellig met hele goede gesprekken daarbij. Ricardo en anderen zijn ondertussen in de Bar Nabas waar ook de nodige inloop is en er ontspannen gesprek kan zijn met ouders en andere volwassenen.

We hebben nog steeds te maken met corona-beperkingen. Daarom doen we het nog zonder brede uitnodiging in de wijk. We richten ons op de mensen die nu al komen. En die nemen doorgaans weer anderen mee naar het weekend. Als je woont in de Oude Amsterdamsebuurt, voel je vrij om binnen te lopen op vrijdag 18 december vanaf 15.30u tot eind van de middag zaterdag 19 december. 

09-12-2020