Verhuur

Vergaderingen en trainingen

De kerkzaal met het balkon kan maximaal 350 zitplaatsen bevatten en is voorzien van professionele geluidsinstallatie, beamer en podiumverlichting. Daarnaast is er de beschikking over een 30 tal headphones met centrale t.b.v. vertaling tolkdienst. In de hoofdzaal is tevens wifi aanwezig.

Een andere zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 60 personen en beschikt over keukenfaciliteiten. Deze ruimte is zeer geschikt als lesruimte (40 pers). Beamer en geluid zijn gemakkelijk te bedienen en aan te sluiten op eigen laptop.

Een derde zaal is geschikt voor groepen van tot maximaal ongeveer 45 personen, beschikt ook over een ruime keuken en heeft zomers de mogelijkheid tot uitloop naar buiten.

Een kelderruimte is ingericht door onze jeugd. Deze is geschikt voor groepen tot 30 personen, geschikt voor kleine recepties, als oefenruimte, of bv voor een kinderpartijtje. De ruimte beschikt over een spoelgelegenheid, koelkast en een kleine geluidsinstallatie.

Trouwdienst, receptie of begrafenis

De kerkzaal kan worden omgezet voor recepties en evenementen en is dan geschikt voor groepen van 50 tot 120 personen. Buffettafels en sta-tafels zijn aanwezig. Wij verzorging zelf geen catering of bediening van koffie/thee,  andere regelingen hiervoor kunnen worden overlegd. Ruimten in ons gebouw worden regelmatig verhuurd aan andere organisaties of particulieren - voor vergaderingen, recepties, bruiloften, trainingen en begrafenissen. 

Heeft u een vraag over onze verhuurmogelijkheden, de kosten van de verschillende ruimten en services, beschikbaarheid of vragen over de mogelijkheden van de faciliteiten? Neem dan per mail contact met ons op.