Kinderen en Jeugd

Wij hebben alle ruimte voor onze kinderen en de jeugd. Een ieder kan naar een eigen groep met leeftijdsgenoten om samen te leren en te ontdekken.

Kinderen en Jeugd

Creche en peuters

Voor de kleintjes van baby tot 4-jarige peuters is er bijna elke zondag opvang. De speciale ruimten en materialen liggen dan klaar en de kinderwerkers zijn er om de kleintjes op te vangen, op hun gemak te laten voelen, met ze te spelen, en liefdevolle aandacht te geven.

Basisschool - groep 1 t/m 8

Enthousiaste en gemotibveerde teams organiseren elke zondag een leuk en goed programma voor kinderen in de basisschool leeftijd. Hun verlangen is om de kids dichter bij God te brengen, meer te leren over Gods Woord, en hen te helpen om hun gaven en talenten te gebruiken tot eer van Zijn Naam.

Elke zondagochtend starten de kinderen eerst met de volwassenen in de kerkdienst. Zij gaan na ongeveer 20 minuten naar hun eigen lokalen. Daar zingen zij, luisteren ze naar een verhaal, leren ze uit de bijbel, en doen ze spelletjes en wordt er geknutseld. En natuurlijk is altijd wat lekkers te eten en te drinken!

Tieners en Jeugd

Tieners van 12 tot 16 jaar (op de foto de groep tieners van het seizoen 2019-2020) en jeugd van 16 tot ongeveer 23 jaar hebben hun eigen bijeenkomsten op de vrijdagavond. Meestal komen zij dan samen in de jeugdruimte in de kelder van het kerkgebouw. Voor beide groepen geldt: gave studies, zang, lol, veel gezelligheid en vriendschappen.

Het afwisselende en eigentijdse programma vraagt ook om de inbreng van de jongeren zelf. Bij alle lol en gezelligheid gaan we de belangrijke levensvragen niet uit de weg en zoeken we samen naar antwoorden. Wat gebeurt er in de wereld om ons heen en wat zegt de Bijbel hier over? Hoe leven we ons leven op de juiste en op zinvolle wijze - en hoe past ons geloof in een wereld die niet gelooft? Naast de vaste vrijdagavonden organiseren we regelmatig andere activiteiten.

Via deze link kun je meer lezen over de plannen en de opzet tijdens het huidige seizoen 2020-2021.

Nieuwsgierig? Kom gewoon langs, je bent van harte welkom. Voel je vrij een mail te sturen naar één van de tienerleiders of een mail naar één van de jeugdleiders.