Het Wonder van Verzoening

Frans Blok spreekt over "De grootste liefde".
Datum29-03-2020
SprekerFrans Blok
Preek downloaden

Vanwege de corona dreiging was er deze zondag geen gewone kerkdienst in de kerkzaal zijn. Ook de kringen en kleine groepen kwamen niet meer bij elkaar. Zij hadden alleen nog online contact met elkaar. De meeste mensen zullen dit thuis beluisteren - alleen of met huisgenoten.

Via deze link kan de video boodschap van deze zondag worden beluisterd. Frans geeft tussendoor momenten van bezinning en gebed. Het afluisteren kan dan desgewenst even worden gepauzeerd. Lees hier meer. De opname kan via deze website ook als geluidsbestand worden beluisterd.

We zijn als gemeente bezig met het 40 dagen programma De Laatste Achttien Uur van Wilkin van de Kamp. Dit gaat over de grote wonderen die Jezus voor ons heeft volbracht door Zijn offer aan het Kruis. Eerdere zondagen gingen over de wonderen van vergeving, verlossing, reiniging, genezing en bevrijding. Hierna volgen op één zondag nog het laatste en zevende wonderen: de wedergeboorte.

Het thema voor deze zondag is Het Wonder van Verzoening. Verzoening gaat over herstel van relaties - de relatie met God, met jezelf en met anderen. Frans richt zich vooral op één aspect: De bijzondere liefde van Jezus - en zijn opdracht aan ons om zijn voorbeeld te volgen.


Gerelateerde preken

Het Wonder van het Kruis
Introductie 40 dagen Wonderen vh Kruis
Serie: Het Wonder van het Kruis
16-02-2020 | Frans Blok
Het Wonder van Verlossing
Serie: Het Wonder van het Kruis
01-03-2020 | Frans Blok
Het Wonder van Reiniging
Serie: Het Wonder van het Kruis
08-03-2020 | Frans Blok
Het Wonder van Genezing
Serie: Het Wonder van het Kruis
15-03-2020 | Frans Blok
Het Wonder van Bevrijding
Serie: Het Wonder van het Kruis
22-03-2020 | Frans Blok
Het Wonder van de Wedergeboorte
Serie: Het Wonder van het Kruis
05-04-2020 | Frans Blok

[ Toon alles van de serie "Het Wonder van het Kruis" | Toon meer van Frans Blok ]